Susitikimas su fotografu Andriumi Repšiu Vilniaus rajono savivaldybės Centrinėje bibliotekoje

Rugsėjo 24 dieną Vilniaus rajono savivaldybės Centrinėje bibliotekoje vyko įsimintinas susitikimas su žinomu fotografu Andriumi Repšiu. Renginio metu Andrius pasakojo apie savo kūrybinį kelią, dalinosi įspūdingais darbais ir atskleidė savo projektų užkulisius. Ypatingą dėmesį skiria fotografavimui dronu, kuris suteikia galimybę užfiksuoti unikalius vaizdus iš paukščio skrydžio.

Renginio svečiai aktyviai dalyvavo diskusijoje, uždavinėjo klausimus apie fotografijos technikas, įrangą ir kūrybinį procesą. Andrius noriai dalinosi savo patirtimi ir patarimais, skatindamas visus drąsiai eksperimentuoti ir ieškoti savo unikalios vizijos.

Renginys pritraukė įvairaus amžiaus ir interesų žmones, kurie sužavėti klausėsi Andriaus pasakojimų, stebėjo jo darbų pristatymą. Susitikimas buvo ne tik informatyvus, bet ir įkvepiantis, skatinantis kūrybiškumą ir naujų idėjų paiešką.

Vilniaus rajono savivaldybės Centrinė biblioteka dar kartą įrodė, kad yra ne tik knygų, bet ir kultūros bei kūrybos centras, kur susitinka įvairių sričių profesionalai ir entuziastai. Tikimės, kad tokie renginiai taps tradicija ir pritrauks dar daugiau kūrybingų žmonių.