Susitikimas su legendiniu atlikėju sužavėjo Rudausius

Rugpjūčio 7-ąją Vilniaus rajono savivaldybės Centrinės bibliotekos Rudausių struktūriniame padalinyje vyko susitikimas su populiariu Lietuvos reperiu Svaru. Renginys sulaukė didelio susidomėjimo, biblioteka buvo pilna žmonių, norinčių pabendrauti su savo mėgstamu atlikėju.

Susitikime dalyvavo garbingi svečiai: Vilniaus rajono savivaldybės mero patarėjas Ruslan Adaškevič, Nemenčinės seniūnė Valerija Stakauskaitė, Rudausių seniūnaitijos seniūnaitė Ingrida Petrauskienė bei Vilniaus rajono Nemenčinės sporto mokyklos direktorius Robert Komarovski. Savo kalboje Vilniaus rajono savivaldybės Centrinės bibliotekos direktorius Miroslav Voitiulevič ne tik padėkojo Svarui už atvykimą, bet ir įteikė jam simbolinę dovaną.

Susitikimo metu Svaras atvirai pasakojo apie savo gyvenimą, karjerą ir kūrybą. Jis dalijosi prisiminimais apie mokyklą, studijų metus ir pirmuosius žingsnius muzikos pasaulyje. Didelį įspūdį publikai padarė atlikėjo pasakojimas apie dabartinį gyvenimą Rudausiuose. Svaras ne tik gyvena šiame jaukiame kaime, bet ir aktyviai dalyvauja bendruomenės gyvenime. Atlikėjas negailėjo šiltų žodžių Rudausių bendruomenei ir savo kaimynams, pabrėždamas, kaip svarbu jaustis priimtam ir palaikomam.

Susitikimas su Svaru tapo ne tik puikia proga pabendrauti su mėgstamu atlikėju, bet ir galimybe susipažinti su jo asmenybės kita puse – paprasto, nuoširdaus ir bendraujančio žmogaus. Šis renginys dar kartą įrodė, kad muzika gali sujungti žmones ir stiprinti bendruomenės ryšius.

Nuoširdžiai dėkojame Vilniaus rajono Nemenčinės vaikų darželio skyriaus Rudausių daugiafunkcio centro direktorei Ivonai Voinič už galimybę organizuoti renginį centro salėje.